Poraz od Poljske za oproštaj od Ankare

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz od Poljske za oproštaj od Ankare

Ženska reprezentacija Srbije bez pobede je završila učešće na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre, pošto je danas u trećem kolu B grupe izgubila od Poljske sa 3:2 (29:27, 25:21, 21:25, 19:25, 15:13).
Poljakinje su ovom pobedom kao prvoplasirane izborile plasman u polufinale, dok su Srpkinje zauzele četvrto mesto. Drugi polufinalista biće poznat posle duela između Rusije i Holandije.
Direktan plasman na Olimpijske igre obezbediće samo pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << turnira u Ankari.
Srbija će imati još jednu šansu da se izbori za učešće na olimpijskom turniru u Londonu, na interkontinentalnim kvalifikacijama od 19. do 27. maja u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.