Počelo glasanje poštom za lokalne izbore na KiM

Izvor: B92, 15.Sep.2021, 09:59

Počelo glasanje poštom za lokalne izbore na KiM

Priština -- Period za glasanje na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji putem pošte počeo je danas i trajaće do 15. oktobra.

Kako je saopštila Centralna izborna komisija, a preneo portal Ekonomija onlajn, pravo glasa putem pošte imaju svi podnosioci prijava koji su uspešno registrovani kao birači van KiM od 10. jula do 18. avgusta.

Za ovaj vid glasanja registrovana su 15.532 birača.

Glasački listići moraju biti dostavljeni CIK-u najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 15. oktobra.

Kosovska Centralna izborna komisija objavila je juče da će na lokalnim izborima u južnoj pokrajini, 17. oktobra, pravo glasa imati 1.885.448 birača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počelo glasanje poštom na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021

Period za glasanje na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji putem pošte počeo je danas i trajaće do 15. oktobra, saopštila je Centralna izborna komisija, prenosi Ekonomija onlajn...Pravo glasa putem pošte imaju svi podnosioci prijava koji su uspešno registrovani kao birači van Kosova i Metohije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.