Pendarovski: Nema potrebe za prudužavanje vanrednog stanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2020, 13:33

Pendarovski: Nema potrebe za prudužavanje vanrednog stanja

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski izjavio je danas da nema potrebe da se produži vanredno stanje, ali je ostavio mogućnost da se produži za dan-dva zbog parlametarnih izbora. Vanredno stanje u Severnoj Makedoniji uvedeno je 18. marta i ističe u subotu u ponoć. Ako ne bude produženo, parlamentarni izbori će se održati 5. jula, čemu se jedino protivi opoziciona VMRO DPMNE. Pendarovski je novinarima rekao da će se vanredno stanje produžiti "za par dana" ako se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MAKEDONIJA UKINULA VANREDNO STANJE: Otvoren put za izbore

Izvor: Kurir, 12.Jun.2020

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski izjavio je danas da neće produžiti vanredno stanje uvedeno radi suzbijanja širenja epidemije korona virusa i pozvao lidere stranaka na sastanak o održavanju parlamentarnih izbora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.