Pajtić pozvao članstvo na glasanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić pozvao članstvo na glasanje

Predsednik Demokratske stranke (DS) i kandidat na predstojećim unutarstranačkim izborima, pozvao je danas sve članove da se registruju kao birači na izborima za predsednika i potpredsednike DS-a koji ce se održati 24. septembra, saopštila je ta stranka.

"Pozivam članove DS da se registruju, da ispune svoje pravo da na izborima učestvuju, do 24. ovog meseca je moguće registrovati se kao birač i realizovati aktivno i pasivno biračko pravo na izborima unutar DS", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Pajtić.

On je dodao da je danas "DS jedina organizacija u kojoj se sprovode neposredni izbori za rukovodstvo, a da će se istovremeno članovi izjašnjavati o politici koju će stranka voditi u narednom periodu" što, kako je ocenio, predstavlja veliki pomak za političku scenu jer su u Srbiji "političke organizacije po pravilu taoci autoritarnih pojedinaca ili lobističkih struktura".

Kako je naveo, DS je "kao i svaka prosečna srpska porodica obespravljena i ponižena ali čvrsto rešena da se bori za dostojanstven život u ovoj zemlji".

"Veoma je važno da istaknemo da je DS stranka mislećih ljudi bez straha. Zbog toga se moj program zove 'DS kakvu Srbija zaslužuje".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ŠUTANOVAC U VRANJU: DS ostaje stranka promena

Izvor: OkRadio.rs, 23.Avg.2016, 10:03

Kandidat za predsednika DS Dragan Šutanovac je u ponedeljak održao sastanak sa rukovodstvom demokrata u Vranju, koji podržavaju njegovu kandidaturu na unutarstranačkim izborima koji će biti održani 24. septembra. Pored Šutanovca, sastanku su prisustvovali i Tamara Tripić, kandidatkinja za potpredsednicu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.