Opozicija kritikuje odluku Vlade

Izvor: RTV Pink, 26.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija kritikuje odluku Vlade

Kredit dobijen od MMF-a neće pomoći da se Srbija izbori sa krizom. . . Predstavnici opozicije u republičkom parlamentu ocenili su da je odluka Vlade Srbije da sa šest odsto oporezuje prihode veće od 12.000 dinara dodatni udar na građane Srbije, kao i da kredit dobijen od Međunarodnog monetarnog fonda neće Srbiji pomoći da se izbori sa finansijskom krizom.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Opozicija kritikuje, vladajuće stranke pravdaju

Izvor: EMportal, 26.Mar.2009

Odluku Vlade da sa šest posto oporezuje primanja iznad 12 hiljada, poslanici opozicije kritikovali su kao još jedan udar na džepove građana dok su predstavnici vladajuće koalicije istalkil da je reč o dobrom rešenju jer će na ovaj način naviše pogođeni oni koji imaju visoka primanja.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.