Izvor: Beta, 19.Jan.2020, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana izborna skupština stranke Zdrava Srbija

Izborna skupština stranke Zdrava Srbija održana je danas na Zlatiboru, gde su delagati iz svih delova Srbije odabrali rukovodstvo stranke i njenog predsednika.Za predsednika Zdrave Srbije izabran je dosadašnji predstavnik stranke Milan Stamatović dok su za njene potpredsednike izabrani Veroljub Stevanović, Milan Paroški i Bojana Božanić.Stamatović je tom prilikom rekao da je "Zdrava Srbija jedna od retkih partija koja je registrovana i nastala u unutrašnjosti Srbije"."Program naše stranke se zasniva na zaštiti nacionalne ekonomije i njenom oporavku, na decentralizaciji i na tim planovima ćemo raditi u budućnosti. Radićemo na populacionoj politici i na razvoju i oporavku srpskog sela", kazao je Stamatović.On je istakao da "moramo više pažnje obratiti na unutrašnjost Srbije i da veliki gradovi ubiraju veliki novac na račun unutrašnjosti"."Ostavili smo prostora da Srpska napredna stranka napravi ustupak da razdvoji lokalne i parlamentarne izbore, to je dobar put za Srbiju i za to ćemo se zalagati. Ako ne bude dobre volje da se to uradi, naše predsedništvo će doneti odluku da li ćemo izaći na parlamentarne izbore ili ne", objasnio je Stamatović.Prema njegovim rečima, "stranka će raditi na širenju na čitavu Srbiju i otvaranju odbora tamo gde ih nema, jer ima potencijala da se to uradi u Vojvodini, Beogradu ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milan Stamatović izabran za predsednika stranke

Izvor: Danas, 19.Jan.2020

Milan Stamatović, dugogodišnji predsednik opštine Čajetina, izabran je za predsednika Zdrave Srbije na izbornoj skupštini te stranke koja je održana danas na Zlatiboru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.