Odlučeno! Isa Mustafa neće biti kandidat za premijera!

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučeno! Isa Mustafa neće biti kandidat za premijera!

Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas da verovatno neće biti kandidat svog Demokratskog saveza Kosova (DSK) za predsednika vlade na parlamentarni izborima, prenose prištinski mediji.

On je povodom godišnjice stranke u Istoku, okupljenima rekao da je u razgovoru sa najbližim saradnicima odlučio da kandidat DSK bude druga osoba dodavši da treba prepustiti mesto mladim kadrovima, prenosi Koha.

FOTO: Tanjug/AP

Kako navodi Gazeta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ekspres pozivajući se izvore, kao mogući kandidati za budućeg premijera iz redova DSK, pominju se aktuelni ministar privrede Abdulah Hoti i gradonačelnik Gnjilana Ljufti Haziri.

Hoti, kako se navodi, ima podršku Mustafe i većine rukovodstva DSK,

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu biće održani 11. juna.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.