Od 208 glasova Vučić u Kukulovcu osvojio 199

Izvor: juGmedia, 17.Apr.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 208 glasova Vučić u Kukulovcu osvojio 199

Na ponovljenim izborima u Kukulovcu Aleksandar Vučić je odneo ubedljivu pobedu, a ovo je i istorijski najbolji izborni rezultat koji je iko napravio od višestranačja u Srbiji.

Aleksandar Vučić je osvojio 95,67% glasova na ovom biračkom mestu, potvrdili su Jugmedii članovi biračkog odbora.

Tačnije, za njega je danas glasalo 199 od ukupno 208 izašlih birača.

Rezultati su impozantni i zahvaljujem celom timu i ljudima koji su učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u tome da izbori proteknu u fer-play borbi u sistemu odgovornosti i u jednom kvalitetnom sistemu gde se navija za rad, rezultat i gde se gleda na perspektivu sugrađana. I Aleksandar Vučić je upravo ta snaga koja može da omogući pre svega našim mladim sugrađanima da imaju budućnost i u našem gradu i u čitavoj Srbiji„, izjavio je večeras za Jugmediu predsednik GrO Srpske napredne stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U Kukulovcu je Saša Janković na ponovljenim izborima osvojio 2 glasa, po jedan Beli Preletačeviuć, Boško Obradović, Vuk Jeremić i Vojislav Šešelj, dok se tri listića vode kao nevažeća.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.