Novi udar na Trampa: Stigla zabrana

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 19:39

Novi udar na Trampa: Stigla zabrana

Savezni sudija zabranio je Donaldu Trampu da kritikuje tužioce, sud i moguće svedoke uoči njegovog suđenja po optužbama za malverzacije na izborima.

"Pošto se kandiduje za predsednika, može da preti?", sudija Tanja Čutkan pitala je Trampove advokate pre nego što je izdala takozvanu naredbu o zabrani komentarisanja slučaja.

Bivši predsednik je nedavno optužio tužioce da su "nasilnici" i jednog potencijalnog svedoka nazvao "svinjom bez creva". Federalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivično suđenje Trampu počinje u martu 2024.

Dok ponovo vodi kampanju za predsedničku fotelju, Tramp se iduće godine suočava sa još tri suđenja. Jedno od suđenja počinje 4. marta, istog dana kada i "superutorak", ključni dan glasanja na republikanskim primarnim izborima 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.