Nova tribina ProGlas-a u Nišu, tema studentski parlamenti

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 19:16

Nova tribina "ProGlas"-a u Nišu, tema studentski parlamenti

Izbori za studentske parlamente, koji se održavaju u aprilu, povod su za novu tribinu ProGlas-a, koja će biti održana u utorak, 19. marta, od 18 sati, u Deli prostoru u Nišu.
Na tribini će govoriti profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Filip Ejdus, profesorka Filozofskog fakulteta u Nišu Tatjana Stefanović Stanojević, student niškog Pravnog fakulteta Dimitrije Dimić i student FPN-a u Beogradu Pavle Cicvarić.
“Čuje li se glas studenata na fakultetima?” - tema je tribine, pošto će na mnogim fakultetima širom Srbije u aprilu studenti birati svoje predstavnike u studentskom parlamentu.
Organizatori kažu da zato žele da otvore dijalog o ulozi studenata u odlučivanju,...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.