Izvor: Istinomer.rs, 11.Mar.2024, 15:07

Nova kampanja, stari spinovi i jedan čovek

„Borba počinje! Neka bude borba neprestana, do pobede, do konačne pobede“, orilo se Sportskim centrom „Šumice” u nedelju, 3. marta. Kao da kreće u boj, ove reči izgovorio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i suštinski označio početak još jedne izborne kampanje. Za izbore koji još nisu raspisani. Za izbore u kojima neće učestvovati, ali će „pomoći”. Za izbore tokom kojih ćemo se, po svemu sudeći, suočiti sa istim spinovima koji su obeležili i prethodnu izbornu kampanju, ali i svako od nekoliko stotina predsednikovih obraćanja u godini.
The post Nova kampanja, stari spinovi i jedan čovek appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

„Neka bude borba neprestana“: Nova kampanja, stari spinovi i jedan čovek

Izvor: Danas, 12.Mar.2024, 10:46

„Borba počinje! Neka bude borba neprestana, do pobede, do konačne pobede“, orilo se Sportskim centrom „Šumice” u nedelju, 3. marta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.