Neću formirati vladu iz sažaljenja

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 10:11

"Neću formirati vladu iz sažaljenja"

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da, ako na predstojećim parlamentarnim izborima ne osvoji 71 od 140 mandata, neće formirati "vladu iz sažanjenja".

On je odgovarajući na pitanje novinara da li će formirati vladu sa bilo kojom drugom strankom, ukoliko ne osvoji dovoljno glasova, rekao da to iz sažaljenja neće uraditi, prenosi portal Egzit.

Kako je naveo, u demokratiji prva stranka može da ima i osvojenih 24 ili 17 odsto glasova.

Parlamentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbori biće održani u Albaniji 25. aprila, a Rama se nada da će on i njegova Socijalističke partije osvojiti treći mandat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rama poručio: Ako ne dobijem 71 mandat, neću formirati "VLADU SAŽALJENJA"

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da, ako na predstojećim parlamentarnim izborima ne osvoji 71 od 140 mandata, neće formirati "vladu iz sažanjenja"

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.