Naslovne strane za nedelju, 7. maj 2023. godine

Izvor: Beta, 07.Maj.2023, 08:54

Naslovne strane za nedelju, 7. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama u nedelju, 7. maja pišu o dva masovna ubistva u Beogradu i okolini Smedereva i Mladenovca, u kojima je ubijeno 17, a ranjeno više od 20 osoba, ali i o mogućim izborima u Srbiji.ALO - O navodima medija o tri moguće odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pod naslovom "Srbija ide na opšte izbore".BLIC - "Otpor zlu", o ubistvima u osnovnoj školi u Beogradu, i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i o sahranama žrtava.VEČERNJE NOVOSTI - List piše o sahrani deset žrtava dva masovna ubistva u Srbiji "Najcrnji Đurđevdan". Izjava pesnika Ljubivoja Ršumovića "Školi hitno da vratimo dostojanstvo".KURIR - Intervju sa doktorom Danilom Pešićem "Adolescenti nekad ne mogu ni da zamisle posledice svog ponašanja".POLITIKA - "Uroš Blažić priznao ubistva u Duboni i Malom Orašju", o informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, povodom saslušanja osumnjičenog za ubistva osam osoba, i ranjavanje 14 mladih iz ovih mesta.SRPSKI TELEGRAF - List prenosi navode medija o mogućnosti da predsednik Srbije podnese ostavku i raspusti Vladu, pod naslovom "Vučić raspisuje opšte izbore".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Naslovne strane za ponedeljak, 8. maj 2023. godine

Izvor: Beta, 08.Maj.2023, 08:25

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 8. maj 2023. najviše pišu o političkim i  reagovanjima stručnjaka na masovna ubistva u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" i selima oko Mladenovca i Smedereva kao i preventivnim merama Vlade Srbije.ALO - "Ministar prosvete...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.