Izvor: Beta, 29.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za 29. februar 2020. godine

Na naslovnim stranama izdanja za subotu 29. februar 2020. godine dnevni listovi pišu o najavi povlačenja prištinske takse, koronavirusu, izborima i ostalim aktuelnim temama.BLIC - Propala još jedna provokacija Prištine "Amerikanci ne daju Kurtiju da prevari Srbiju". Pola miliona ljudi odluku o izlasku na birališta doneće nekoliko dana pred izbore "Bitka za 500.000 neodlučnih glasača".VEČERNJE NOVOSTI - Neuspešan trik oko ukidanja takse "Beograd prozreo Kurtijevu prevaru". Od danas dodatne snage MUP-a u sremskom gradu "Policija mora da čuva Šid od migranata".DANAS - Tema broja "Koronavirus će ogoliti sve mane našeg zdravstva". Ambasador nemačke Tomas Šib poručio "Odliv mozgova ne može se zaustaviti preko noći". Karikaturista Predag Koraksić Koraks podržao odluku Paunovića i Zelenovića da izadju na izbore i kaže "I pad Miloševića je počeo sa lokala".POLITIKA - Predrasude i lažne vesti zabrinule i stručnjake SZO "Teorije zavere zaraznije od koronavirusa". U Skupštini "Svadja SPS-a i SNS-a zbog Ravnogorske spomenice".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Naslovna strana za nedelju, 1. mart 2020. godine

Izvor: Beta, 01.Mar.2020, 09:29

 Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 1. marta najviše pišu o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o datumu raspisivanja izbora i o aferi "nestalih beba".ALO - "Stiže korona virus, a škole bez sapuna", o epidemiji u pojedinim zemljama i situaciji u Srbiji. Uoči derbija,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.