LDP neće  glasati ni za jedan zakon

Izvor: S media, 13.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP neće glasati ni za jedan zakon

- Nećemo glasati više ni za jedan zakon u ovom sazivu, a od vlade tražimo jasan plan šta da radimo do 9. decembra ili da se što pre raspišu izbori - rekao Ivan Andrić, poslanik LDP, u Skupštini Srbije.

Poslanik Liberalno-demokratske partije (LDP) Ivan Andrić izjavio je da LDP više neće glasati ni za jedan zakon u Skupštini Srbije i zatražio od Vlade Srbije da objavi plan rada do 9. decembra ili da budu raspisani izbori. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Poslanička grupa LDP je učinila sve da bi pomogla ovoj skupštini da usvoji neke zakone. Nećemo glasati više ni za jedan zakon u ovom sazivu, a od vlade tražimo jasan plan šta da radimo do 9. decembra.Ili jasan plan ili da se što pre raspišu izbori - rekao je Andrić u Skupštini Srbije u okviru vremena za postavljanje poslaničkih pitanja.

LDP: Podržaćemo zakon, uz amandmane

Zakonik plaćamo 1.000.000 €?

Jovanović: Incidenti političara posledica nervoze

Evrpska komisija juče je preporučila da Srbija dobije status kandidatata za članstvo u EU, o čemu konačnu odluku Savet EU treba da donese 9. decembra.

Vlast da iznese jasan plan

Andrić je rekao da je utisak da vlast u Srbiji živi u potpuno drugačijoj zemlji od gradjana, kao i da sve više poslanika želi da bude opozicija.

- Najbolje za ovu zemlju je ili da vlast jasno kaže šta je plan ili da se okrene i ode - rekao je Andrić i naveo da je novost to što su, kako je kazao, predstavnici vlasti počeli da beže od Skupštine.

- Novo je da ste počeli i da bežite od nas, evo videćemo da li će biti predsatavnika vlade na Odboru za evropske integracije - kazao je Andrić.

Sednica tog odbora zakazana je za 10.30 i najavljeno je da će prisustvovati šef Delegacije Evropske unije Vensan Dežer koji će predstaviti Mišljenje Evropske komisije o zahtevu Srbije za članstvo u EU i Analitički izveštaj Evropske komisije za ovu godinu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.