Kvaka 22 - Slom Intera ih sledeće sezone čini kandidatima za titulu!?

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kvaka 22" - Slom Intera ih sledeće sezone čini kandidatima za titulu!?

Nema više nikakve dileme šta čeka Spaletija, bez obzira na ishod poslednjeg kola. Ako taj rezultat bude nepovoljan, novi trener dolazi u situaciju koja mu najviše prija...

Interov poraz zakomplikovao je stvari, jasno je da je tim u velikom problemu, iako i dalje drže sudbinu u svojim rukama. Ono što je možda i poremetilo ekipu je saznanje da će Spaleti biti smenjen i da na njegovo mesto dolazi Antonio Konte.

Naime, objava je trebalo da usledi ove nedelje, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Inter uspeo da izbori Ligu šampiona, ovako će biti prinuđeni da sačekaju.

Moraju da pobede Empoli, to je jedini izlaz, oni imaju najteži meč jer se gosti grčevito bore za opstanak, dok Milan gostuje bezbednom Spalu, a Atalanta dočekuje takođe tim iz sredine tabele, Sasuolo.

Dakle, sve je otvoreno, sada je pitanje da li će Konte prihvatiti klupu, ako Inter ostane bez Lige šampiona. Oni su izašli iz kandži FFP, mogu da ulažu, ali Kinezi žele da ostanu u okviru budžeta.

Konte će imati velike ambicije, mada ima mišljenja da on voli ovakve situacije u prvoj sezoni. Podsetimo, sa Juventusom i Čelsijem nije igrao u LŠ kada je u premijernoj godini osvojio titulu.

Jasno, on želi Ligu šampiona, ali ako Inter padne na poslednjoj stepenici, jasno je da će sve karte baciti na prvenstvo naredne sezone, u LE mogu da igraju sa šarenim sastavom.

Dosta je kombinacija, ali kako rekosmo sa pobedom će ipak uspeti da se dokopaju Lige šampiona.

To ni u kom slučaju neće spasiti Spaletija koji bi trebalo da dobije odštetu od 20 miliona, a Antonio Konte će, pre 1. juna postati trener Intera, to je posle debakla "crno-plavih" u Napulju, još jasnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sad je stvarno gotovo, Inter ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

Dogovor postignut, od ponedeljka novo lice u klubu....Stvari su završene, kako javlja pouzdani novinar Fabricio Romano, Antonio Konte je pristao na Interovu ponudu i u ponedeljak će, bez obzira na ishod sezone zameniti Lućana Spaletija...Inter treba da dobije Empoli u poslednjem kolu kako bi ostao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.