Kosovska Mitrovica uoči separatističkih izbora (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 19.Maj.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica uoči separatističkih izbora (FOTO)

Iako su jedini na separatističkim izborima koji se danas održavaju, predstavnici "Srpske liste" su se potrudili i odradili kampanju.


   
Jedini simbol koji "Srpska lista" nije nikada istakla na svom promotivnom materijalu, jesu simboli takozvane "republike Kosovo". A funkcionišu jedino u okviru separatističkog "sistema".    

Bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << što ne postoje protiv-kandidati iz srpskih sredina, predstavnici "Srpske liste" su se potrudili da svako sazna ko je kandidat na ovim separatističkim kvazi-izborima.

Ono što je van pameti jeste da se ovi vanredni separatistički izbori organizuju zato što su dosadašnji predstavnici "Srpske liste" u ilegalnoj vlasti sparatista omogućili da šiptarska vlast ojača i da povećanjem taksi na srpske proizvode, uceni čak i vlast u Beogradu. Jedini njihov odgovor bio je da daju ostavke. Sada, kad se ovim kvazi-izborima, popunjava mesto koje su napustili, oni se jedini kandidauju za novi mandat. 

Umesto da ostanu u ostavci i tako sruše šiptarsku vlast, predstavnici "Srpske liste" pomažu toj vlasti da zaživi i ojača!

Hoće li opet da daju ostavke kada srpski narod zbog njihove izdaje snađe nova nesreća i poniženje? Možda, da bi se opet kandidovali... Zato, učinite jedino što savest, zdrav razum, Ustav Srbije i zakon nalažu - bojkotujte šiptarske kvazi-izbore!






Da je priroda ljudi koji izdaju svoju zemlju primitivna, bez ukusa, rezona, smisla osim napadnog pokušaja da se pridobije podrška za zločin koji čine prema svojoj državi i narodu, svaki put pokazuju cirkuski "ukrasi" u glavnoj ulici.




Prosto, ne možete a da ne razmišljate o njihovoj izdaji, hteli to ili ne.




Gde god se okrenete, u kom god pravcu da idete... Pripadne vam muka.



Na svakom povetarcu, tiho šuštanje plastificiranih plakata deluje avetinjski i zlokobno, kao što u stvari i jeste sve to što čine.



Čega se pametan stidi... drugi objave plakatima celom gradu.




Kao da im nije važno šta mislite, kao da jedino žele da vrište na vas u svakom momentu kako su oni... "Srpska lista", jedini koji učestuju na separatističkim kvazi-izborima.



Ne moraju ništa da kažu, poruke su tu.








Mera? Ukus? Šta je to? Čemu to ako niste do vrha zatrpani vrištećim pamfletima "Srpske liste"?




Spomenik Knezu Lazaru, izrugivanje stradalniku i svetitelju pod čijim se plaštom okupaju oni koji izdaju sve za šta je on, sa svojom vojskom, položio život. Zaboravljaju da će ga po okončanju životnog puta, svakako sresti.




Ima i drugih izdajnika ali... "jedino" Srpska ide uvek do kraja.




















A onda stižete do mosta...













I tu sve postaje očigledno. Šiptarski kandidat uporedo sa onim iz "Srpske liste".













Na istoj banderi...






Posle svega, nema nikakve dileme. BOJKOT ŠIPTARSKIH IZBORA jedini spas za srpski narod!!!




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.