Konstitutivna sednica opštine Medveđa

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstitutivna sednica opštine Medveđa

Na izborima održanim u Medveđi 8. septembra građani su poverenje dali listi SNS-SPS-Jedinstvena Srbija, koja je osvojila 18 od ukupno 25 odborničkih mesta. Novu vlast formirali su samostalno.
Opštinu Medveđa će i u narednom četvorogodišnjem mandatu voditi Nebojša Arsić iz Srpske napredne stranke.Uz ulaganje države >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Sijarinsku Banju predstoji i završetak velikog broja započetih projekata.

„Nema sela u kojem se ne rade putevi.Mi smo u prethodnom periodu uradili 130 km, u ovoj godini 44, a radimo sad sa mašinama, malte ne do svake mahale prilaz,malte ne do svake kuće, cilj je da to i u narednoj godini nastavimo, da budemo otvoreniji prema građanima", kaže Arsić.
I na čelu Skupštine opštine bez promena. Podršku odbornika ponovo je dobio najmlađi među njima, dvadesetdevetogodišnji turizmolog Milan Stevanović.
„Lično smatram da ne bi trebalo da se delimo nego da svi zajedno radimo u interesu ovih građana", navodi stevanović i dodaje da će podjednako komunicrati i sa građanima i sa odbornicima.
Odbornik Partije za demokratsko delovanje, stranke koja je bila u vlasti u proteklom sazivu nije prisustvovao glasanju, dok su dva odbornika koalicije Alternative za promene i Demokratske partije tokom glasanja bili uzdržani.
„Ja se nadam da će bolja saradnja da bude na ovom sazivu, a vi kao stranka koja ste veći broj glasova , normalno sad vi možete da formirate vlast u celini", poručio je Femija Bejić, odbornik AP-DP.
Za zamenike predsednika opštine i predsednika Skupštine opštine Medvedja izabrani su Goran Ivanović i Gorana Bajović iz srpske napredne stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.