Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2023, 14:31

Klačar: Dva scenarija kako do parlamentarnih izbora

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar kaže da je nezahvalno prognozirati u kom periodu se mogu očekivati novi izbori, a ukoliko procena bude da se u septembru ide na birališta, najizvesnije je, kaže, da će se održati parlamentarni ili parlamentarni zajedno sa beogradskim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"DESILE SU SE VELIKE, ALI NE I TEKTONSKE PROMENE" O vanrednim parlamentarnim izborima se uveliko priča, a ovo su DVA NAČINA kako bi do njih moglo da dođe

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

Nezahvalno je prognozirati u kom periodu se mogu očekivati novi izbori, a ukoliko procena bude da se u septembru ide na birališta, najizvesnije je da će se održati parlamentarni ili parlamentarni zajedno sa beogradskim izborima, kaže izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.