Hrvatska političarka pronađena mrtva u stanu

Izvor: RTS, 12.Feb.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska političarka pronađena mrtva u stanu

Poslanica Živog zida u Rijeci Mirjana Jukić pronađena je juče mrtva u svom stanu, piše "Novi list". Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći šta se tačno dogodilo.
Mirjana Jukić rođena je 20. aprila 1970. godine, a u Gradsko veće ušla je pre dve i po godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji sa Akcijom mladih.

Kao gradska poslanica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila vrlo angažovana kad je reč o socijalnim pitanjima.
Krajem decembra prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od kolega iz Živog zida.
Tada se razišla s kolegama, ali na stranicama Grada Rijeke još uvek stoji da je pripadnica Živog zida.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.