HR: Zalepio kondom na glasački listić - kad me već... FOTO

Izvor: B92, 12.Sep.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Zalepio kondom na glasački listić - kad me već... FOTO

U moru glasačkih listića sa zaokruženim brojevima kandidata na prevremenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj izdvojio se jedan čija je poruka obišla region.

Kako piše hrvatski portal "Indeks", tokom prebrojavanja glasačkih listića u jednoj izbornoj jedinici u Splitu, članovi komisije pronašli su na listiću zalepljen prezervativ uz poruku "Kad me već je*ete, molim vas... koristite zaštitu. Hvala!"

Podsetimo, na glasačkim listićima u aprilu u Srbiji su se pored imena partija i nosilaca lista mogli naći i imena estradnih umetnika, sportista, ali i tekstovi pojedinih pesama. Opširnije u posebnoj vesti.

Pročitajte još:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.