Gde god vidiš političara, ti glavu presadi

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde god vidiš političara, ti glavu presadi

Najzad se završiše izbori i kod nas. K'o što slave slavimo po tri dana, tako nam izbori traju bar deset. Da se sve natenane prebroji k'o kad meze gustiraš i da se malo ponovi k'o sa drugim ovalom pečenja. Mnoge su se tu glave okupile da se utvrde precizni rezultati... Da se vidi ko laže, a ko krade. A ko i jedno i drugo. Mnogo glava, a mozga "ni za lek".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
E tu na scenu stupa najnovija metoda u svetu medicine. Italijanski naučnik je ubeđen da je moguće presaditi glavu na drugo telo! Zamislite to čudo ako mu možda uspe kojim slučajem! To bi bio savršen lek za domaću političku scenu. Kad nam već isti likovi orgijaju politikom već decenijama i ne možemo da ih se rešimo, možda da im glave presadimo jer od njihovih vajde nema. A ako ni to ne pomogne, da ih malo izmešamo. Ionako se prave najspektakularnija politička mešanja i neprirodne koalicije, pa što ne bismo i glave promešali.

Zamislite samo da umesto Vučićeve glave (koja nam godinama unazad svakodnevno iskače iz televizora, frižidera, zamrzivača, toalet šolja...), gledamo, na primer, lice Kejt Apton. Mada, Kejt Apton bez raskošnog poprsja i nije potpun doživljaj, a ostaje i pitanje kome bismo dali njeno telo i Vučićevu glavu.

Cenim da se Vulin sa svojih sto lica ne bi previše iznenadio da se jednog jutra probudi sa velikim grudima i "razdeljkom" među nogama. Njemu je ionako svaki dan druga pamet, pa što za promenu ne bi bilo i telo. A da glava najvećeg sina naroda i narodnosti danšnjice, onog što sebe poredi sa Titom, završi recimo na Babićevom telu? Vazduplohov bi bio samo početak! Samo je nebo granica! A  Babićeva glava... Pa, niko nije rekao da će svako presađivanje biti sto odsto uspešno.

Naučnici dobili "zeleno svetlo" za vraćanje mrtvih u život!

A koliko tek koalicionog potecijala ima među prvacima cenzusa. I gej parada i patrijarhalna porodica. I liberali i desničari. I Dosta je bilo i hoćemo još. Sve može kad je borba za upis u skupštinske klupe u pitanju. Zamislite evropskog mišićavog Čedu i patrijarhalnu glavu Boška Obradovića. Dva u jedan. I istok i zapad. Sve što veliki vođa promoviše ujedinjeno u jednom čoveku.

Zamislite glavu seksi Sand(r)e i Pajtićev domaćinski stomak?! Zamislite samo sreću za tabloide i naslove tipa "Žuta Sanda Pajtić Bojan Rašković Ivić letuje u Tunguziji narodnim parama". Jer to su glavni problemi u zemlji trenutno.

A ovde pogledajte kako plešu zajedno članovi "cenzus koalicije"

Ma... Dosta je bilo... Stvarno dosta. I ovakvi kakvi jesu su nam već preko glave, samo nam fali još  nekoliko novih Frankeštajna. Možda nam zapravo svima treba jedno kolektivno presađivanje glave, jer ne znamo gde udaramo. Biće da italijanskog stručnjaka čeka biznis sa ozbiljnom zaradom. Što bi rekla Mica Trofrtaljka: Evo šuške, al' ćeš se nabrojiš.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.