Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2024, 09:11

GIK Niš odbacila sva 24 prigovora opozicije

Gradska izborna komisija (GIK) u Nišu odbacila je sva 24 prigovora opozicije, nakon što joj je Viši sud te prigovore vratio na ponovno odlučivanje, rekla je danas za agenciju Beta članica pravnog tima koalicije "Biramo Niš" Dragana Milutinović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradska izborna komisija u Nišu odbacila 24 prigovora opozicije

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2024

Gradska izborna komisija (GIK) u Nišu odbacila je 24 prigovora opozicije, nakon što joj je Viši sud te prigovore vratio na ponovno odlučivanje.

Nastavak na Radio 021...

Šta je sledeći korak opozicije nakon odbacivanja prigovora od strane GIK-a u Nišu?

Izvor: Danas, 21.Jun.2024

Gradska izborna komisija (GIK) u Nišu odbacila je danas sva 24 prigovora opozicije, nakon što joj je Viši sud te prigovore vratio na ponovno odlučivanje, a Tamara Milenković Kerković, druga na listi Biramo Niš , rekla je za Danas da je “ovaj novi skandal” u vidu odluke GIK-a, dokaz novog prekrajanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.