Fae posle titule ostao na klupi Obale Slonovače

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 00:25

Fae posle titule ostao na klupi Obale Slonovače

Fudbalska federacija Obale Slonovače objavila je da će privremeni selektor Emers Fae ostati na svojoj funkciji i u budućnosti predvoditi nacionalni tim.

On je postao privremeni selektor Obale Slonovače tokom Afričkog kupa nacija, a u nastavku tog takmičenja je uspeo da osvoji šampionat Afrike.

Dužina njegovog ugovora nije objavljena.

Fae je na klupi Obale Slonovače zamenio Francuza Žan-Luja Gasea nakon što je ekipa doživela ubedljiv poraz u grupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fazi takmičenja Afričkog kupa nacija od Ekvatorijalne Gvineje (0:4).

Zahvaljujući ostali rezultatima, Obala Slonovače je uspela da izbori plasman u narednu rundu, a kasnije stigne i do titule šampiona Afrike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.