Eljezi: Proces brojanja glasova završen

Izvor: B92, 15.Feb.2021, 21:34

Eljezi: Proces brojanja glasova završen

Portparol Centralne izborne komisije Valjmir Elezi saopštio je da je proces brojanja glasova na jučerašnjim kosovskim izborima završen.

Kao i da će rezultat glasova za kandidate za poslanike biti objavljen nakon objavljivanja konačnog rezultata, prenosi Gazeta Ekspres.

Istakao je da izborni rezultati sa 19 biračkih mesta još uvek nisu objavljeni na veb stranici CIK-a.

„Sinoć oko ponoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završen je proces brojanja na celom Kosovu, nema biračkog mesta koje nije izbrojano. Rezultati političkih subjekata objavljeni su na veb stranici CIK-a, osim 19 biračkih mesta sa kojih nisu objavljeni podaci i možda je to razlog postojanja neizvesnosti. Moram da naglasim da je proces prebrojavanja glasačkih listića na biračkim mestima završen sinoć, u nedelju, nekoliko sati nakon završetka procesa glasanja“, rekao je Eljezi za TV Kljan Kosova.

Dodao je da su prebrojani glasovi za kandidate za poslanike i da će rezultati biti objavljeni nakon objavljivanja konačnog izbornog rezultata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CIK: Završen proces brojanja glasova na KIM

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2021

PRIŠTINA - Portparol Centralne izborne komisije Valjmir Elezi izjavio je danas da je proces brojanja glasova na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji završen i da će rezultat glasova za kandidate za poslanike biti saopšten nakon objavljivanja konačnih rezultata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.