Dramatična pobeda Sevilje, Bilbao iz penala savladao Viljareal

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatična pobeda Sevilje, Bilbao iz penala savladao Viljareal

Fudbaleri Sevilje nadigrali su Osasunu sa 3:2 u dramatičnoj završnici pogotkom u nadoknadi vremena. Na svom terenu slavio je i Atletik Bilbao sa 1:0 u duelu sa Viljarealom a o pobedniku su odlučili jedanaesterci dosuđeni u drugom poluvremenu.
Fudbaleri Sevilje slavili su na svom terenu u vrlo neobičnoj utakmici 26. kola La Lige protiv Sevilje kojoj je malo nedostajalo da izbori nerešen rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iako je gotovo pola utakmice igrala sa igračem manje.

Sevilja je prvo poluvreme dobila sa 2:0, a na početku drugog gosti ostaju sa igračem manje jer je Serhio Herera isključen zbog igranja rukom. Učinilo se da više nema dileme o pobedniku meča kada je došlo do neočekivanog obrta.
Uprkos igraču manje, gosti u razmaku od deset minuta uspevaju da postignu dva gola i izjednače rezultat pa se učinilo da će se meč završiti podelom bodova.
Ipak u trećem minutu nadoknade vremena Nemanja Gudelj je poslao dubinsku loptu u šesnaesterac, Konde je dobro spustio loptu glavom, a El Nesiri postigao svoj treći gol u dresu Sevilje i domaćinima doneo pobedu.
Utakmica Atletika i Viljareala nije bila tako dramatična ali je i ona imala neobičan tok.
Tokom prvog poluvremena odvijao se ravnopravan duel pa se na odmor otišlo bez golova.
U 56. minutu domaćinima je dosuđen jedanaesterac koji Raul Garsija pretvara u 1:0, a desetak minuta kasnije dosuđen im je još jedan kazneni udarac ali je Injaki Vilijams bio neprecizan.
Do kraja meča domaćini su uspeli da sačuvaju minimalnu prednost za konačnu pobedu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.