Izvor: Beta Video, 27.Jun.2022, 13:19

Dijalog je put izlaska demokratije iz krize

BEOGRAD - Direktorka CRTE Vukosava Crnjanski naglasila je da su izbori, parlament i mediji tri stuba na kojima stoji demokratija. ``Tema krize u demokratiji nije od juče, tako da treba tragati za odgovorom na pitanje kako oporaviti demokratiju``, rekla je ona na konferenciji i dodala da je dijalog ``put izlaska demokratije iz krize``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

CRTA: Izbori, parlament i slobodni mediji presudne teme od kojih zavisi demokratija

Izvor: Beta, 27.Jun.2022

Demokratski izbori, jak parlament i slobodni mediji presudne su teme od kojih zavisi demokratija u Srbiji, rečeno je danas na konferenciji "Demokratija; Minimalni konsenzus", koju organizuje Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA).Direktorka CRTE Vukosava Crnjanski naglasila je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.