DS Novog Sada traži izbore na svim nivoima

Izvor: Press, 26.Mar.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Novog Sada traži izbore na svim nivoima

Portparolka novosadskih demokrata Jadranka Jovišić rekla je Tanjugu da je na sednici predsedništvo Gradskog odbora ponudilo ostavku, ali da je odbor ostavku odbio i dao punu podršku predsedništvu.

"Otvorena i konstruktivna rasprava trajala je više od četiri sata, a jednoglasna odluka Gradskog odbora Novi Sad je da se daje podrška predsedništvu Gradskog odbora i da odbor traži raspisivanje neposrednih izbora na svim nivoima u stranci", rekla je Jovišićeva.

Prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rečima, Statut DS nalaže da se nakon parlamentarnih izbora održe i unutarstranački izbori.

Predsednik novosadskog odbora DS Ilija Ćosić pre nekoliko dana je najavio da će predsedništvo Gradskog odbora kolektivno ponuditi ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS:Demokrate traže izbore u stranci

Izvor: B92, 26.Mar.2014

Novi Sad -- Gradski odbor DS Novog Sada je na sednici na kojoj su analizirani rezultati izbora, doneo odluku da zatraži neposredne stranačke izbore na svim nivoima...Portparolka novosadskih demokrata Jadranka Jovišić rekla je Tanjugu da je na sednici, koja je održana večeras, predsedništvo Gradskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.