DS: Nastavljamo borbu za slobodne i poštene izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 23:22

DS: Nastavljamo borbu za slobodne i poštene izbore

Demokratska stranka u večerašnjem saopštenju, koje je potpisao predsednik Zoran Lutovac, saopštila je večeras da će nastaviti borbu za, kako kažu slobodne i poštene izbore zajedno sa građanima Srbije".

Oni su čestitali građanima Srbije koji danas nisu izašli na izbore, jer tako, tvrde, nisu dali legitimitet budućoj skupštini i vladi koju ta skupština izabere.

U saopštenju se tvrdi da je tokom izbora bilo nepravilnosti, kupovine glasova, prisile ljudi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izađu na birališta, te da izbori nisu bili samo nelegitimni, već i potpuno nelegalni.

Ističu da izlaznost nije ključno pitanje i da u Srbiji ne postoji minimum uslova za održavanje slobodnih i poštenih izbora.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.