Izvor: Danas, 13.Mar.2024, 17:44

DPS traži vanredne izbore, PES tvrdi da je vlast stabilna

Opoziciona Demokratska partija socijalista (DPS) je ocenila da su vanredni parlamentarni izbori "jedini izlaz iz anarhije" u koju su Crnu Goru dovele aktuelna Vlada i parlamentarna većina posle noćašnje sednice i izbora vršioca dužnosti direktora Policije, dok iz vladajućeg Pokreta "Evropa sad" tvrde da je parlamentrana većina stabilna.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Spajić: Vlada je stabilna; Krapović: Odluku o daljoj podršci donijeće organi Demokrata

Izvor: VOA, 14.Mar.2024, 17:27

Podgorica — Premijer Crne Gore Milojko Spajić saopštio je u četvrtak da “nema nestabilnosti Vlade“, nakon što je Demokratska Crna Gora, koalicioni partner njegovog Pokreta Evropa sad, saopštila da je izbor Aleksandra Radovića za vršioca dužnosti direktora Uprave policije bio nezakonit. “Mislim...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.