Crna Gora: Vlast kupuje glasove!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2010, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Vlast kupuje glasove!

Pokret za promene optužio je crnogorsku vlast da je počela kupovinu glasova u gotovo svim gradovima u kojima će 23. maja biti održani lokalni izbori.

"Prema podacima koje dobijamo sa terena, režimski aktivisti su najagresivnije krenuli u Rožajama, gdje sve tri režimske partije nastupaju sa posebnim izbornim listama", tvrdi poslanik PzP-a Koča Pavlović.

On je u saopštenju naveo da se u rožajskom Sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za prekršaje "onima koji su spremni da DPS-u prodaju glas izdaju bon-kuponi u vrednosti od 30 evra, sa kojima donosilac može da trguje u dva svima poznata supermarketa".

"Jedan od ta dva marketa u vlasništvu je heroinskog kriminalnog klana, čiji je jedan od kurira još u decembru 2006. uhapšen na kontrolnom punktu Tabalije kod Novog Pazara i od koga je srpska policija tada oduzela 125 kilograma heroina vrednog više od šest miliona evra", rekao je Pavlović.

On je naveo da je druga prodavnica, u kojoj se može trgovati za bonove, "u vlasništvu osobe koja je dugogodišnji finansijer DPS-a i u porodičnoj je vezi sa aktuelnim gradonačelnikom Rožaja".

"Aktivisti DPS-a su počeli da ucenjuju i one glasače koji nisu platili račune za vodu, struju i komunalije, tako da je pritisak na rožajske birače opšti i masovan, što navodi na zaključak da je partija Mila Đukanovića svesna da joj preti poraz u Rožajama", smatra Pavlović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.