Biračka mesta u Mitrovici čuvaće 326 policajaca

Izvor: Kurir, 30.Nov.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biračka mesta u Mitrovici čuvaće 326 policajaca

Regionalni šef operative KPS Željko Bojić kaže da će biračka mesta u Mitrovici tokom sutrašnjeg dana čuvati 326 policajaca, odnosno 87 više nego što je to bio slučaj na ponovljenim izborima 17. novembra

KOSOVSKA MITROVICA - Pred drugi krug glasanja u Kosovskoj Mitrovici pojačane su mere bezbednosti.

KPS će tokom noći čuvati biračka mesta na kojima će se gradjani sutra izjašnjavati o budućem gradonačelniku. Na ulicama grada su patrole >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << KPS- ­a, Euleksa i povremeno Kfora. I na putevima oko Mitrovice čitavog dana vidljivo je pojačano prisusutvo patrola Kfora.

Regionalni šef operative KPS Željko Bojić kaže za Kurir da će biračka mesta u Mitrovici tokom sutrašnjeg dana čuvati 326 policajaca, odnosno 87 više nego što je to bio slučaj na ponovljenim izborima 17. novembra.

­

U blizini biračkih mesta imaćemo statične patrole koje će činiti prvi prsten obezbedjenja. Biće povećan broj mobilnih i pešačkih patrola koje će činiti drugi prsten obezbedjenja, a biće pripravna i jedna interventna jedinica, spremna da u slučaju potrebe odmah interveniše. Zadatak svih biće da se obezbedi da izbori proteknu mirno, a u tome ćemo blisko saradjivati sa Euleksom i Kforom – kaže Bojić.

Predizborno veče u Kosovskoj Mitrovici protiče mirno, a u gradu nema znakova napetosti.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.