Amerika je živi pakao na Zemlji

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika je živi pakao na Zemlji"

Severna Koreja je nazvala SAD "živim paklom na Zemlji“, pritom nudeći detaljnu listu kritika upućenih ovoj svetskoj sili, piše "Biznis insajder"

Severna Koreja oštro "potkačila" Sjedinjene Američke Države (Foto: Ilustracija)

 

Severna Koreja proglasila je SAD "najgorom zemljom koja koja krši ljudska prava"u vestima državne televizije. Čini se kao da je ovo samo deo nove strategije kojom zemlja pokušava da se izbori sa nepovoljnim izveštajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ujedinjenih nacija u kom je intervjuisano više od 300 osoba, uključujući tu i one koji su preživeli radne kampove ali i čuvare. Izveštaj je doneo zaključak da "Severna Koreja krši ljudska prava na način koji je nezabeležen u modernom svetu".

 

Sa druge strane, među kršenjima ljudskih prava u SAD, Severna Koreja navodi nemaštinu, nezaposlenost, zatvoru i nadzor države svakog pokreta stanovništva pod izgovorom "nacionalne bezbednosti".

 

Kim Džong Un o predsednici Južne Koreje: Ona je kurva, Obama je njen makro

 

Naravno, pojedini stručnjaci bi mogli da se slože sa ovim viđenjem Severne Koreje – nezaposlenost jeste i dalje velika, debata oko špijuniranja građana od strane Nacionalne bezbednosti i dalje je aktuelna i SAd zaista ima najveći broj ljudi u zatvorima na svetu.

 

Međutim, ove optužbe ipak dolaze od nacije koja svojim građanima ograničava kontakt sa spoljnim svetom ali i unutar same zemlje i pati od redovnih nestašica struje, vode, hrane i drugih osnovnih potrepština.

 

Ovaj izveštaj predstavlja promenu Severne Koreje u poređenju sa njenim poslednjim odgovorom u vezi sa problemom ljudskih prava kada je ambasador ove zemlje svima rekao da "gledaju svoja posla".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.