Albanci za Trampa: Bajden se izvinio Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 13:47

"Albanci za Trampa": Bajden se izvinio Srbiji

Organizacija "Albanci za Trampa" uputila je otvoreno pismo albanskoj zajednici u SAD, u kojem je pozvala da se na izborima glasa za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, jer između ostalog zameraju njegovom protivkandidatu Bajdenu i to što se izvinio Srbiji za NATO bombardovanje, prenosi Reporteri.

U pismu se podseća da su "Kosovo i Srbija, pod podsredstvom predsednika Trampa, nedavno postigle dogovor u Vašingtonu".

Navodi se i da je Tramp pokrenuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i da će ispuniti "svoj projekat za trajni mir i uzajamno priznanje između Kosova i Srbije", prenosi Kosovo onlajn.

U pismu je Trampov rival i demokratski predsednički kandidat Džo Bajden optužen da tokom mandata potpredsednika Baraka Obame nije ništa radio.

"Samo nekoliko nedelja pre predsedničkih izbora, kandidat Bajden predložio je nejasan pisani predlog za odnose između Kosova i Srbije, ali u osam godina, koliko je Bajden bio na mestu potpredsednika, nije učinio ništa drugo nego je ostavio Kosovo bez nadzora i potpuno zaboravljeno, navodi se u pismu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Albanci za Trampa" pozvali albansku zajednicu da glasa za predsednika SAD, jer se "Bajden izvinio Srbiji"

Izvor: Blic, 27.Okt.2020

Organizacija "Albanci za Trampa" uputila je otvoreno pismo albanskoj zajednici u SAD, u kojem je pozvala da se na izborima glasa za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, jer između ostalog zameraju njegovom protivkandidatu Bajdenu i to što se izvinio Srbiji za NATO bombardovanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.