Vulin: Sastanak u Briselu biće konstruktivan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Sastanak u Briselu biće konstruktivan

BEOGRAD -

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KIM Aleksandar Vulin izrazio je večeras uverenje da će sastanak srpskog premijera Ivice Dačića sa kosovskim premijerom i visokom predstavnicom EU biti konstruktivan i dodao je cilj Beograda da na kraju pregovora bude postignuto trajno i pravedno rešenje.

"Siguran sam da će sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti konstruktivan, razgovaraće se o integrisanom upravljanju prelazima, kulturnom nasleđu, o svim onim stvarima koje su već dogovorene, ali i o onim koje će tek biti dogovarane", rekao je Vulin.

Kako je rekao, sastanak u Briselu je tek početak i da još nije nikakav istorijski sastanak.

On je ponovio da je pozicija Beograda jasna.

Držimo se politike naše zemlje i sve što budemo radili radićemo sa idejom da kada se pregovori završe bude postignuto trajno, pravedno rešenje, zaključio je on.

Vulin je večeras prisustvovao prijemu u ruskoj ambasadi povodom praznika Dana narodnog jedinstva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin: Sastanak u Briselu biće konstruktivan

Izvor: Akter, 07.Nov.2012

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KIM Aleksandar Vulin veruje da će sastanak premijera Ivice Dačića sa Hašimom Tačijem u Briselu biti konstruktivan

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.