Voleo bih da je bilo dogovora s Prištinom

Izvor: Glas javnosti, 15.Mar.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voleo bih da je bilo dogovora s Prištinom

BRISEL - Premijer Ivica Dačič izjavio je u Briselu da još nema suštinskog napretka u dijalogu sa Prištinom i da nisu tačni medijski izveštaji da je sporazum u načelu već dogovoren .

"Ja bih voleo da je tako, ali sporazum nije postignut", rekao je Dačić novinarima nakon današnjeg susreta sa evropskim funkcionerima.

Podsetivši da tokom dosadašnjih susreta sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem, Priština nije odstupila od svog stava da zajednica srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << opština na Kosovu ne treba da ima izvršna i zakonodavna ovlašćenja, Dačić je rekao da se nada da će sledeća runda dijaloga sa Tačijem biti održana 20. marta u Briselu, kao što je najavljeno.

"Ketrin Ešton ima jedan princip, a to je da ne želi da se okupljamo bez nade da ćemo se nešto dogovoriti, a ja se slažem sa tim", rekao je premijer.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dačić: Još bez dogovora s Prištinom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Mar.2013

Premijer Srbije Ivica Dačič izjavio u Briselu da još nema suštinskog napretka u dijalogu s Prištinom i da nisu tačni medijski navodi da je sporazum u načelu već dogovoren .  "Ja bih volio da je tako, ali sporazum nije postignut", rekao je Dačić i dodao da "nije primetio da se Priština...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.