Vlada švercuje rebalans kroz parlament

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada švercuje rebalans kroz parlament

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u nedelju da Vlada Srbije pokušava da kroz parlament prošvercuje rebalans budžeta, bez šire društvene rasprave, što govori o nemoći, slabosti i nesposobnosti premijera Ivice Dačića i vladajuće koalicije.

BEOGRAD, 16. septembra 2012. (Beta) - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Čedomir Jovanović izjavio je u nedelju da Vlada Srbije pokušava da kroz parlament prošvercuje rebalans budžeta, bez šire društvene rasprave, što govori o nemoći, slabosti i nesposobnosti premijera Ivice Dačića i vladajuće koalicije."Uskraćivanjem prava da učestvujemo u formiranju i sprovodjenju ekonomske politike nama se uskraćuje pravo na normalan život. Posledice rebalansa biće dalje zaduživanje, iz 2012. godine izaći ćemo kao zemlja koja se zadužila pet milijadri evra", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.Jovanović je istakao da je politika Vlade prema gradjanima "bezobrazna i nedopustiva", jer je nedopustivo uzimanje para gradjanima bez razgovora sa onima od kojih te pare uzimaju."Rasprava o rebalansu je pravo svakog čoveka u Srbiji, jer svaki čovek taj budžet puni. Rebalans budžeta je najveća pretnja našem društvu. Beda koja će se uvećati neodgovornom politikom Dačića, Aleksandra Vučića i Mladjana Dinkića onemogućiće nas da racionalno rasudjujemo i gurnuće nas u stihiju iz koje će izaći oni koji je prežive. Nema nove ekonomije bez nove politike", rekao je Jovanović.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.