Uhapšeni napadači na Teofila Pančića

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2010, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači na Teofila Pančića

Pripadnici MUP-a, u saradnji sa Bezbedonosno-informativnom agencijom, uhapsili su Danila Žužu (19) i Miloša Mladenovića (18) iz Beograda zbog napada na novinara nedeljnika "Vreme" Teofila Pančića, izjavio je danas Tanjugu ministar policije Ivica Dačić.

Žuži i Mladenoviću, koji su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, određeno je zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do 48 sati, posle čega će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog u Beogradu, saopštio je danas MUP Srbije.

Osumnjičeni su 24. jula ove godine, u ulici Glavnoj u Zemunu, prilikom ulaska u autobus napali novinara Pančića.

Ministar Dačić je zahvalio svima, pre svega, građanima, koji su pomogli da se slučaj rasvetli i otkriju počinioci.

"MUP će i dalje činiti sve da se zaštite novinari kao veoma važan deo društva koji je često zbog obavljanja svog posla na udaru nasilja", rekao je Dačić.

Pančića su 24. jula u Zemunu napale dve osobe prilikom ulaska u autobus 83 na autobuskom stajalištu u Glavnoj ulici 42.

Napadači su otrčali Glavnom ulicom u pravcu pozorišta ''Madlenijanum", a na pločniku stajališta autobusa pronađena je metalna šipka.

Uviđajna ekipa policijska stanice Zemun odvezla je Pančića u KBC Zemun, gde mu je ukazana lekarska pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UHAPŠENI NAPADAČI NA PANČIĆA

Izvor: Kurir, 03.Avg.2010

BEOGRAD - Policija je uhapsila dvojicu mladića koji se sumnjiče za napad na novinara nedeljnika "Vreme" Teofila Pančića, javlja B82..Njima je određeno policijsko zadržavanje i danas će biti izvedeni pred istražnog sudiju...Jedan mladić je 1991. godište, a drugi 1992, a obojica su pripadnici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.