Izvor: B92, 19.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je Dačiću pretio smrću

Beograd -- Pripadnici MUP-a uhapsili P.M, zbog pretnje smrću zameniku predsednika Vlade i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću.

P. M. će biti predat nadležnom istražnom sudiji, kaže se u šturom saopštenju Ministarstva, u kom se još navodi da je ta osoba uhapšena prošle noći. Dačić je izjavio da ne zna motive za pretnje smrću koje su mu upućene i da veruje da je u pitanju "pojedinačan slučaj".

On je novinarima na koktelu povodom proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godišnjice SPS-a rekao da nema razloga da mu bilo ko preti.

"Neću da se mešam u rad policijskih organa, obavešten sam da je neko telefonom upućivao pretnje i da je ta osoba uhapšena", rekao je Dačić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.