U paklu Sirije čak 300 Srpkinja

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U paklu Sirije čak 300 Srpkinja

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po sistemu kako je to bilo u slučaju Libije, saznaju beogradski mediji.

- Foto: Ilustracija -
Dačić je novinarima u Palati Srbija rekao da će Vlada Srbije učiniti sve da pomogne srpskim državljanima koji žive u Siriji da napuste tu državu koristeći druge zemlje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << imaju lakši pristup komunikacijama, piše ”Pres”.
Zanimljivo je, međutim, da u Siriji trenutno živi čak oko 300 naših državljanki koje su tamo udate, pa bi one mogle uskoro da budu evakuisane zajedno sa svojim porodicama.
Vlada Srbije trenutno prati situaciju oko Damaska, u čijem predgrađu se borbe uveliko vode, nakon čega će po ”libijskom modelu” krenuti spasavanje.
- Nekoliko stotina naših ljudi živi tamo sa porodicama. Ima mnogo naših žena koje su se tamo udale. Sada je pitanje koliko su svi oni spremni da napuste tu zemlju – rekao je Dačić.
Izvor: Press
Tweet
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.