Sutra spaljivanje narkotika u TE „Nikola Tesla

Izvor: Politika, 06.Dec.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra spaljivanje narkotika u TE „Nikola Tesla"

BEOGRAD – Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana sutra u Termoelektrani „Nikola Tesla” u Obrenovcu.

Spaljivanju narkotika prisustvovaće i premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, najavilo je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Državni sekretar Mnistarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović izjavio je danas Tanjugu da će biti preduzete sve neophodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << bezbednosne mere za transprot i uništavanje narkotika.

On je dodao i da su te mere predviđene operativnim planom za uništavanje droge, dodavši da će na licu mesta biti saopšteno koje količine narkotika će biti unsistene.

U magacinima Ministarstva unutrašnjih poslova čuva se oko 13 tona zaplenjenih narkotika, izjavio je u novembru Božvić, založivši se za što hitnije rešavanje tog problema.

MUP je potom saopštio da će pripremiti operativni plan za uništavanje droge uz prateću kontrolu u svim fazama procesa, što će biti učinjeno na transparentan način.

Tanjug

objavljeno: 06/12/2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra spaljivanje zaplenjene droge u TE "Nikola Tesla"

Izvor: Press, 06.Dec.2013

Spaljivanju narkotika prisustvovaće i premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, najavilo je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.. Državni sekretar Mnistarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović izjavio je danas Tanjugu da će biti preduzete sve neophodne bezbednosne mere...

Nastavak na Press...

Spaljivanje narkotika u TE "Nikola Tesla"

Izvor: Akter, 06.Dec.2013

Akcija spaljivanja zaplenjenih narkotika biće organizovana sutra u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu

Nastavak na Akter...

Počelo spaljivanje droge

Izvor: Akter, 07.Dec.2013, 14:28

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas oko 14.20 sati počelo je spaljivanje zaplenjenih narkotika

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.