Šutanovac i Miletić zahvalili MUP-u

Izvor: B92, 16.Jun.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac i Miletić zahvalili MUP-u

Beograd -- Ministar odbrane i načelnik Generalštaba VS zahvalili rukovodstvu i pripadnicima MUP-a na profesionalnom zalaganju prilikom obezbeđivanja vojne konferencije.

Podsetimo, Strategijska vojna konferencija za partnere, trajala je od 13. do 15. juna, u Beogradu.

Dragan Šutanovac je u pismu ministru Ivici Dačiću naveo da "uspešnoj realizaciji Konferencije možemo zahvaliti Vašoj podršci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i punom profesionalnom zalaganju pripadnika MUP-a na obezbeđivanju ovog međunarodnog skupa".

"Pripadnici MUP-a i Vi lično ste doprineli stvaranju slike o Srbiji kao pouzdanog i aktivnog partnera, spremnog za učešće u suočavanju sa savremenim bezbednosnim izazovima u svetu i regionu", naveo je on, objavljeno je na internet starnici MInistarstva odbrane.

General Miloje Miletić, u pismu direktoru policije MIloradu Veljović je naveo da je Konferencija uspešno privedena kraju, "zahvaljujući pored ostalog, profesionalnom odnosu pripadnika policije na obezbeđenju ovog, veoma značajnog međunarodnog događaja".

"Imajući u vidu da smo od strane organizatora Konferencije dobili najviše ocene, koristim priliku da Vama i pripadnicima policije izrazim zahvalnost na iskazanom visokom profesionalizmu u saradnji sa Vojskom Srbije", naveo je Miletić.

Na Strategijskoj vojnoj konferenciji za partnere učestvovali su predstavnici oko 60 država - članica NATO-a, Partnerstva za mir, Mediteranskog dijaloga i Istanbulske inicijative.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.