Stefanović: Dačić isto pričao i 2008.

Izvor: Akter, 03.Feb.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Dačić isto pričao i 2008.

Povodom izjave lidera SPS Ivice Dačića da socijalisti na predstojećim izborima neće nastupiti ni sa jednom strankom aktuelne opozicije, potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović podseća da je Dačić isto pričao i 2008. godine

"Sve bi to bilo u redu da isto to nije pričao 2008. godine, a onda otišao zajedno sa Pajtićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Tadićem i Čedom", prokomentarisao je za Tanjug ministar Stefanović.

SPS je 2008. potpisao koalicioni sporazum sa DSS-NS i Srpskom radikalnom strankom o formiranju vlasti u Beogradu, što je bio korak, kako je tada rečeno, ka daljem formiranju koalicije na nacionalnom nivou.

Posle toga, u junu iste godine, Dačić je izjavio da je glavni odbor SPS-a većinom glasova podržao formiranje vlade sa listom Za evropsku Srbiju, čiji nosilac je bila Demokratska stranka.

Predsedništvo SPS u julu je i formalno raskinulo koalicioni sporazum sa radikalima i narodnjačkom koalicijom.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Dačić isto pričao 2008, pa otišao sa Tadićem

Izvor: RTS, 03.Feb.2016

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović je, reagujući na izjavu lidera SPS-a Ivice Dačića da socijalisti na izborima neće nastupiti ni sa jednom strankom aktuelne opozicije, podsetio da je Dačić isto pričao i 2008. godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.