Saznajemo: Postignut dogovor o smeni Drobnjaka!

Izvor: Press, 25.Maj.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajemo: Postignut dogovor o smeni Drobnjaka!

Vladajuća koalicija konačno je postigla dogovor da generalni direktor „Puteva Srbije" Zoran Drobnjak bude smenjen sa ove funkcije zbog kašnjenja radova na Koridoru 10, saznaje Press. Pored Drobnjaka biće smenjen i predsednik Upravnog odbora „Puteva Srbije" Zoran Lilić.
Smeni Drobnjaka do sada se protivio jedino predsednik SPS-a Ivica Dačić, ali je posle konsultacija u samoj stranci i on pristao da se smeni direktor Puteva Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Posle ovog dogovora, resorni ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić trebalo bi da preda i zvanični zahtev za smenu Drobnjaka kadrovskoj komisiji Vlade Srbije kojom predsedava ministar Oliver Dulić. Nakon odluke komisije, Vlada Srbije će doneti odluku o smeni Drobnjaka.
Pitanje smene direktora Puteva Srbije pokrenuto je još pre gotovo dva meseca, na sastanku vladajuće koalicije! Prvi je smenu Drobnjaka, kao najodgovornijeg zbog kašnjenja u radovima, zatražio predsednik G17 Plus Mlađan Dinkić, sa njim se saglasio i predsednik Boris Tadić, ali je lider SPS zatražio da se ova smena odloži. Drobnjak nije član SPS-a, ali prema saznanjima Pressa ima jako dobre odnose sa nekoliko funkcionera SPS.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.