Saradnja policija Urugvaja i Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja policija Urugvaja i Srbije

MONTEVIDEO -

Zamenik predsednika vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Montevideu, glavnom gradu Urugvaja, sa ministrom unutrašnjih poslova te zemlje Eduardom Bonomijem, s kojim je usaglasio tekst Memoranduma o policijskoj saradnji Srbije i Urugvaja.

Dačić je tokom sastanka istakao da postoji velika potreba za saradnjom sa policijama zemalja Latinske Amerike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Na osnovu informacija naših bezbednosnih službi i američke DEA, u saradnji sa urugvajskim kolegama, dobijeni su glavni dokazi da Šarićeva grupa distribuira kokain sa teritorije Latinske Amerike ka Evropi", istakao je Dačić i naglasio da se iz te akcije vidi koliko je nužna i neophodna dobra međuagencijska i međupolicijska saradnja.

Zbog velikog interesovanje novinara, Dačić i Bonomi su nakon sastanka više od sat vremena odgovarali na pitanja lokalnih predstavnika medija, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Posetom Urugvaju Dačić završava šestodnevnu posetu zemljama Latinske Amerike.

"Ovo je bila radna poseta, proistekla iz zajedničke potrebe za operativnom saradnjom i nadam se da će u narednom periodu doprineti što većem broju otkrivenih krivičnih dela, koji su na teritoriji Latinske Amerike počinile kriminalne grupa koje potiču sa našeg prostora", izjavio je Dačić, sumirajući šestodnevnu posetu zemljama Latinske Amerike.
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijska saradnja Srbije i Urugvaja

Izvor: RTS, 12.Jun.2010

Ministri policije Srbije i Urugvaja Ivica Dačić i Eduard Bonomi usaglasili tekst Memoranduma o policijskoj saradnji Srbije i Urugvaja. Postoji velika potreba za saradnjom sa policijama zemalja Latinske Amerike, istakao Dačić...Zamenik predsednika vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...

Nastavak na RTS...

DAČIĆ: VELIKA POTREBA ZA SARADNJOM SA LATINSKOM AMERKOM

Izvor: Kurir, 12.Jun.2010

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da su na osnovu informacija bezbednosnih službi dobijeni dokazi da grupa Darka Šarića distribuira kokain... Dačić je u razgovoru s ministrom unutrašnjih poslova Urugvaja Eduardom Bonomijem naglasio i da se iz te akcije vidi koliko je neophodna...

Nastavak na Kurir...

Dačić: Saradnja sa Urugvajem

Izvor: Press, 12.Jun.2010

Zamenik predsednika Vlade Ivica Dačić sastao se juče u Montevideu sa ministrom unutrašnjih poslova Urugvaja Eduardom Bonomijem, s kojim je usaglasio tekst Memoranduma o policijskoj saradnji .- Na osnovu informacija naših bezbednosnih službi i američke...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.