SPS će glasati za Anu Brnabić, a evo šta traži...

Izvor: Mondo, 18.Jun.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS će glasati za Anu Brnabić, a evo šta traži...

Socijalistička partija Srbije glasaće za izbor Ane Brnabić za premijera Srbije, a očekuju da im se povere četiri resora, saopštio je danas lider te partije Ivica Dačić.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Dačić je precizirao da je reč o Slavici Đukić Dejanović, Aleksandru Antiću i Branku Ružiću, kojeg socijalisti vide kao ministara džavne uprave i lokalne samouprave, te o njemu samom kao potpredsedniku vlade i ministru spojnih poslova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Međutim, dodao je Dačić, socijalisti su zainteresovani i za ministarstvo ekologije ukoliko ga bude, ali je naveo i da o tom kadrovskom rešenju nisu razgovarali, jer je to još hipotetičko pitanje.

Kako je rekao, sa JS još nisu razgovarali o stavu te stranke da neće glasati za Brnabićku, i tek će razgovarati.

Vučić sutra sa poslanicima SNS o Ani Brnabić

On nije mogao da komentariše to da li u SNS ima onih koji neće glasati za Brnabić.

Istakao je da je to unutrašnja stvar naprednjaka, ali i dodao da treba imati u vidu da je to predlog Aleksandra Vučića, kao i da će se, prema zakonu, ići na izbore ako ne bude ispoštovani rokovi za formiranje vlade, a izbori, kako je naveo, nisu potrebni.

Da li će Palma i Šešelj podržati Anu Brnabić?

Dačić je to rekao novinarima nakon sednice Predsedništva, a pred sednicu Glavnog odbora stranke.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dačić: SPS će glasati za vladu Ane Brnabić

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2017

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će poslanici te stranke glasati za predlog nove Vlade Srbije koji će izneti mandatarka Ana Brnabić...Dačić je novinarima pre početka sednice Glavnog odbora stranke kazao da je ta odluka "jednoglasno" doneta (na sednici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.