SPS: Dačić verovatno član nove vlade

Izvor: RTS, 15.Apr.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Dačić verovatno član nove vlade

Velika verovatnoća da će lider SPS-a Ivica Dačić biti član nove vlade, kaže potpredsednica te partije Slavica Đukić Dejanović.

Da li će još neko iz SPS-a biti u vladi pokazaće, kako je rekla Đukić Dejanović, razgovori koje će u narednim danima voditi Dačić i budući premijer Aleksandar Vučić, prenosi Tanjug.

"Ivica Dačić intenzivno razgovara sa Aleksandrom Vučićem i velika je verovatnoća da ćemo i mi participirati u budućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vladi. Na koji način i kojim brojem ministarskih mesta, mislim da to u ovom momentu i nije važno, važno je da ta vlada bude operativni tim", rekla je Đukić Dejanović novinarima.

Objasnila je da se o personalnim rešenjima ne može govoriti, kao i da predstoji donošenje zakona o ministarstvima koji treba vladu da svede na 17 ministarstava.

Na pitanje da li će SPS biti destabilizovan ako samo Dačić uđe u vladu, Đukić Dejanović je odgovorila da je ta stranka neuništiva.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.