Pojačane kontrole na graničnim prelazima

Izvor: Beta, 14.Dec.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane kontrole na graničnim prelazima

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je u sredu da će policija pojačano kontrolisati granične prelaze kako bi se smanjio broj lažnih azilanata iz Srbije u EU.

"Počećemo kontrolu na granicama, da onemogućimo izlazak iz zemlje na način koji ugrožava interese Srbije", kazao je Dačić nakon sastanka sa predstavnicima romske nacionalne manjine u Beogradu.

Ministri unutrašnjih p..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manje azilanata i nema straha od viza

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2011

Srbija mora da smanji broj azilanata da ne bi strahovala od ponovnog uvođenja viza za putovanje u zemlje Evropske unije, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Oštrijom kontrolom protiv lažnih azilanata

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2011

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će biti pooštrene kontrole na graničnim prelazima, kako bi se sprečilo da lažni azilanti odlaze u zemlje Evropske unije (EU), ali je ukazao da tom prilikom neće biti primenjene bilo kakve mere koje bi se mogle smatrati kršenjem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.