Izvor: RTV 5, 22.Jun.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma se nada Vladi za 20 dana

"Imamo udela u sastavljanju Vlade i nećemo napraviti grešku, vodićemo računa i ovde u Jagodini i u Srbiji da ljudi koji dobiju čelne funkcije, to i zaslužuju", rekao je Marković na prijemu za najbolje učenike, učitelje i direktore osnovnih i srednjih škola Jagodine.
Borimo se za to da u Srbiji na odgovorne funkcije više ne dolaze podobni, već sposobni ljudi, kazao je lider JS.
Marković je takođe potvrdio da su sinoć u Jagodini kao njegovi gosti boravili lider SPS Ivica Dačić i PUPS-a Jovan Krkobabić, ali nije želeo da kaže da li je s njima razgovarao o formiranju Vlade.
Mihajlović: SNS još čeka odgovor socijalista
Srpska napredna stranka još uvek čeka odgovor Socijalističke partije Srbije u vezi sa eventualnim formiranjem buduće vlade, izjavila je danas članica Predsedništva te stranke Zorana Mihajlović.
"Što se tiče vlade nema ništa novo, čekamo odgovor od SPS", rekla je Mihajlović odgovorajući na novinarska pitanja da li je SNS dobila odgovor od socijalista i da li je bilo nekog kontakta sa čelnicima te stranke.
Ona je dodala da, ukoliko bude nešto novo, mediji će biti odmah obavešteni i to na posebnoj konferenciji za novinare.
 
Tadić i Dačić danas,do kraja sedmice sva četvorica
Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas najavio je da će do kraja sedmice biti održan sastanak lidera stranaka DS, SPS-PUPS-JS, URS i LDP, a pre toga bi, prema saznanjima Blica, danas trebalo da razgovaraju šefovi demokrata i socijalista, Boris Tadić i Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Boris Tadić,   Jagodina

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Dačić i Krkobabić kod Markovića: Konačna odluka

Izvor: Blic, 22.Jun.2012

Jagodina - Lideri SPS Ivica Dačić, PUPS Jovan Krkobabići i JS Dragan Marković Palma sastali su se sredu uveče u Jagodini, pretpostavlja se da su doneli konačnu odluku o svojim zahtevima prilikom formiranja buduće Vlade Srbije. ..Marković nije želeo da komnetariše akutelnu političku situaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.