Pacoli: Donkihotovski napori Dačića

Izvor: B92, 23.Nov.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Donkihotovski napori Dačića

Priština -- Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli napisao je na Fejsbuku da su najave Ivice Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori".

"Dačićeva izjava da će 'uništiti' priznanja Kosova rezultat su sindroma i politike koju predstavlja - uništavanja, ruiniranja. To je, dakle, ono što Dačić predstavlja", tvrdi Pecoli na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuku, dodajući da će oni na Kosovu "uvek biti konstruktivni i graditi", prenosi RTK.

On dodaje da je "uništavanje karakteristika ekstremno isfrustriranih".

"Nismo mi krivi što je ceo svet protiv Dačića i politike Srbije. A, što se tiče Dačićevih najava o povlačenju priznanja Kosova, to su donkihotovski napori. Ti napori balkanskog Don Kihota ispadaju smešno čak i kada on predstavlja 'verbalnu notu' Gvineje Bisao, koja se na kraju teksta obavezuje i potvrduje poštovanje za kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova. Tako si mali, Ivice Dačiću... Razočaravaš me svakog dana sve više", napisao je Pacoli u poruci na društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacoli: Donkihotovski napori Dačića

Izvor: Mondo, 23.Nov.2017

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli kaže da su najave srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori"...Foto: MONDO kolaž..Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli oglasio se na svojoj Facebook strani..."Dačićeva izjava da će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.